* Spegelbild…


När jag kikar mig i spegeln så ser jag ut som raringen här ovan. Jag har djävulskt ont av ischiasen. Jag är trött och sliten av allt hostande och dom få sömntimmarna men det värsta av allt.. Jag är förbannad och grymt besviken och dom två sistnämnda är inga roliga känslor att ha ska ni veta. Jag har åkt många år tillbaka i tiden till dom känslorna jag hade då i vissa saker och det suger Gnuballe big, big time.

Nu gäller det att fokusera. Ta nya tag och se till att det kommer någonting bra av detta. Skönt att helgen är här så att man hinner komma ner i varv innan så att det inte blir fel. Nock om detta.

Har inte hostan och snorigheten försvunnit till mitten av nästa vecka så blir det doktorn. Det är visst en del infektioner orsakade av Mycoplasma här i Sverige. Tyckte mig nog läsa att det har skett en ökning av dom. Så om man är förkyld för jämnan och länge så kan det  vara just det som spökar. Vi är ju ideligen förkylda på ett eller annat sätt så jag beställer tid för oss alla så får dom ta prover. Visserligen så behandlas den kanske inte om inte en lunginflammation har kommit som grädden på moset. Min hosta är så där tung och jobbig just nu.. Är helt slut efter att ha överlevt en hostattack. Bläh!

Finns det någon medicin som hjälper mot Ischias?? Vad har ni för erfarenheter? Tänkte på att om det blir för jävligt i helgen så kanske man måste söka jouren för att få någonting värkstillande som man kan ta så att man kan få sova en stund i alla fall på natten. Inflammationen i nerven orsakas med all säkerhet av min krossade kota i ryggslutet. Den som är felläkt. Finns det ingenting som verkligen hjälper så är det ju onödigt att belasta sjukvården.

Finaste Thommy (Hannas Assistent på fritids) skulle göra någonting med Hanna nu i eftermiddag när hon kommer till skolan och efteråt så kör han hem henne. Då behöver jag inte knalla iväg för att hämta hem henne. Skönt.


Jag fick lite bilder av Jessica igår och här har ni en av dom. En massa filmer fick hon i födelsedagspresent och då blir man väldigt glad ju =) Ni får mera bilder sen…

Ha en bra fortsatt dag!

Var rädda om er själva och varandra..

2 responses to “* Spegelbild…

  1. Vi fick penicillin (ery-max) båda två emot det. David hade varit sjuk nästan 2v då vi besökte dr och jag 3 dagar, för jag kände igen symptomen. Hans rektor med familj har legat däckade och fler på skolan. Så jag tycker du ska ringa på måndag. Denna hostan är hemsk!

    Man måste vara frisk för att orka ta hand om sjuka barn.:-)
    Krya på dig.❤

  2. Eländes eländen! Jag hoppas verkligen det vänder till det bättre för dig snart. Ischias har jag inte haft på en massa år, men jag minns än idag hur jävligt det kunde vara. Det måste ju finnas någon värkmedicin som kan lindra eländet, men vad vet jag inte?

    Goa glada födelsdags Hanna, så söt hon är din lilla trollunge. Hoppas helgen ger utrymme till vila och kurering för din del.

    Massor av kramisar!❤

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s