* Vidga sina vyer…

Man kan ju pröva lyckan på många sätt. Ett sätt är att spela på lotter och annat i Sverige. Ett annat är ju att vidga sina vyer lite och gå utanför. Ni ska nu få ett tips på en som tar er till ställen utanför Sverige med enorma vinster.. Lotter är ett sådant ställe.

Där kan ni se vart dom största Jackpottarna är i världen och på sekunden hur lång tid det är till dragning. Du kan söka efter olika spel runt om i hela världen och spela 42 lotterier med jackpotter på totalt  US$ 656,060,008. Det finns lite välkomstbonus att hämta också på sidan.

2 responses to “* Vidga sina vyer…

 1. Tack för tipset! Vet inte om det är något jag kommer våga mig på att testa, men jag ska gå in och kika på sidan i alla fall.:)

  Jag hoppas att turen slår till hos dig inom en snar framtid. En större summa pengar öppnar ju upp för nya möjligheter, men vinner du inte stor kovan så hoppas jag att du får någon annan form av medgång. Kanske ett jobb, ny bostadsort eller något annat som skulle göra en positiv skillnad för dig och barnen. Håller mina tummar för dig!

  Bamse kramis!❤

  • Vassego finaste Sussi!

   Ja tack för lite tur. Det har varit lite magert på den fronten på sistone..

   Japp, så är det ju. En större summa skulle kunna möjliggöra en massa. Som flytt och framför allt slippa leva från hand till mun största delen av månaden. Det blir till att satsa en liten slant då och då så att man håller drömmar levande.

   Tack gumman för dina tummar!!

   Kramar❤

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s