* Jamen Hörrni.. Fru Fortuna kittlar mig lite nu.

Sjuttiofem pixdaler vann jag på triss. Jag får låtsas att jag ligger på plus i det stora alltet men givetvis gör jag inte det.. blähä! Men detta är bättre än en nitlott. Nu blir det en ny triss och femtio kronor växlar jag till sköna kontanter. Har ju munnar att mätta och nitlotter mättar ju inte. Drömmen fortsätter och det är ju inte fy skam ju.. inte alls fy skam😛

En rätt så fin söndag har det varit idag. Det bidde lite gårdsliv och nog hettar det i kinderna igen.. men det var inte speciellt varmt faktiskt men solen sken från en klarblå himmel.. Igår var det ju så att man fick ha på sig vinterjackan men idag så var det varmare.

Måndag i morgon och det innebär ju skola för ätteläggen. Det är ju inte så många veckor kvar tills sommarlovet. Jag är inte riktigt säker på när den egentligen börjar men någon gång nästa månad i alla fall..=) Jag skiter i att oroa mig inför lovet.. för det är ju alltid mycket dyrare att ha dom hemma när det gäller maten. Tycker nog jag har oroat mig nog för i år om allt möjligt så nu räcker det. Jag tar det när det kommer. Nu går dom i skolan punkt slut.

Det är så mycket jag vill men jag kommer inte riktigt till skott med någonting just nu. Det har varit tungt sen pappa dog för drygt två och en halv månad sen. Det som förföljer mig var sättet han dog på. Det sliter och drar i en hela tiden. Hade han fått en fridfull död så hade det kanske känts lite annorlunda. Ingen aning men det hade kanske gjort det. Jag ser hans plågade blick hela tiden.. Hans ångest och förtvivlan.. Det är tungt men det är ingen ursäkt för min slöhet med att ändra min situation men en förklaring till stiltjen just nu på den fronten. Sen har det ju varit allt som kommer med ett dödsfall som ordna begravning.. gravsten.. och så se till att pappa avslutas på ett bra sätt när det gäller räkningar och så. Allt är inte klart än.. jag väntar på en räkning till och när den kommer och är betald så är det nog så klart det kan bli.

Jag är en trött kvinna nu.. men det kommer att ge sig det med. Det är bara att se framåt med hoppfullhet. Jag tycker nog jag gör det så gott det går. Jag har ju ungarna som inte ger mig en chans att gräva ner mig =) Det är ju attans tur det. Hua.. Det skulle nog bli kaos värre om man bara satte sig ner och tyckte synd om sig själv. Jag har ju så otroligt mycket att vara tacksam över så det vore ju värsta skammen och otjänsten för mig och mina barn att inte se det och ta vara på det.

Jag måste snart börja trampa i spåret igen. Det här går ju inte alls längre. Snart kommer jag att svälla en massa kilon om jag inte tar tag i det. Sen har jag ju fortfarande en del kilon som jag ska ner.. typ 10 till. har ju redan gått ner 27 kg.. eller 25 då. Har gått upp 2 rara kilon dom senaste månaderna. Kommer inte att låta det bli mera. Så nu jäklar.. Motion är ju bra för mycket.. kanske blir jag mindre trött då. Nu gäller också ganska strikt LCHF. Men inte så strikt att jag börjar yrsla igen utan lagom strikt.

Nu ska jag kika lite på TV. Klockan är just nu 22:03 så lite hinner man glutta på burken innan korpgluggarna ska slutas..

Sköt om er själva och varandra…

2 responses to “* Jamen Hörrni.. Fru Fortuna kittlar mig lite nu.

 1. Man får vara glad för det lilla, sägs det och då är 75:- något att glädjas för, och 25 av dem går till en ny lott, så finns ju hoppet kvar.😉

  Du påminde mig just om att jag köpte mig en lott här om dagen, då de jag fick i av exet var nitlotter. Ett litet ögonblick bara…. (trumvirvel)… Juhu!!! Din tur räckte även till mig!:) Ingen storvinst dessvärre, men 25:- x 2 är 50 riksdaler = 2 nya lotter och fortsatt vinstchans.

  Vinner jag en jäkla massa så kan vi väl göra en gemensam road trip. Vi hyr/köper en stor bil och lassar in alla ungar, så tar vi färjan över till ditt hemland och besöker dina barndomstrakter. Sen tar vi färjan över lite högre upp och åker in i Västerbotten och hälsar på hos min släkt, sen avslutar vi med en tur upp till Luleå och går på min sons bröllop. På hemvägen ner genom landet kan vi väl ta en blogg runda och hälsa på andra bloggvänner.

  Ja, ja… drömma måste man ju få göra och det kostar ingenting.

  God natt på dig, vännen.
  Puss & kram och sov så gott!♥

  • Härligt gumman.. och grattis till att din dröm fortsätter den med ju😀

   Det låter ju underbart med din beskrivning av road tripen.. Tänk om den kunde bli av..Tänk om😀

   Som du säger.. Drömma är gratis och det är ju tur att man inte behöver se till sin plånbok när man gör det.

   Ha en underbar dag..

   Puss & Kram finaste…

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s