* Liten blir stor…

Om ett par veckor ska Hanna på Lägerskola med sin klass. Dom ska till Herrfallet i Arboga och sova över… Så spännande.. och tänk så stor hon har blivit.. min lilla Hanna. Hon ska på äventyr utan mamma ju. Det blir från Måndag till Tisdag.. och helgen innan är hon på korttis (tror jag nu) och jag kommer inte att se henne på så många dagar.. Hon åker till skolan på fredag morgon och så ser jag henne på tisdag kväll.. Ja eller eftermiddag. Kommer att längta ihjäl mig nu ju =)

Den helgen Hanna är på korttis så är det ju ”grisfesten” här i Köping. Den 25 – 25 maj. Kanske ska jag passa på att gå ut och öla för en gång skull. Tja.. vi får väl se hur det blir. Får först höra med Petri om han kan se efter sina huliganbröder.

Vaknade 4 i morse och kunde inte somna om. Det är ju så typiskt när det gäller mig.. Även om jag har jag bara några timmars sömn i mig så blir det problem att somna om.. Men jag lurade en timma på soffan i förmiddags så kvällen ska väl gå smärtfritt utan att man säckar ihop =) Sen har jag ju kaffe.. Visserligen äckligt Nettokaffe, det är ju den där uberdryga veckan innan pengar som är nu.. så då gäller så billigt som möjligt och då blir det äckelsörja… Men med lite fantasi så får man det till kaffe. Det är bara att stå ut =)

Det blåser en del ute så det är bara och hålla i hatten när man är ute.. I morgon skulle det bli lite lugnare på den fronten.. Grått är det också och regnet hänger i luften. Nästa vecka skulle det visst bli uppemot tjugo grader.. och det låter ju bra med tanke på Köpingsfesten.. fast prognosen hinner nog ändras en och två gånger innan det är dags. Vi får hålla tummarna att det inte regnar i alla fall.

Nu måste jag nog börja kocka lite mat klockan är snart fem och det börjar nog kurra i barnens magar så smått..

Sköt om er så hörs vi lite senare..

2 responses to “* Liten blir stor…

 1. Jag förstår känslan du har när Hanna ska ut på egna äventyr. Mathilda har alltid haft svårt att sova borta utan mig och väldigt många övernattningar har slutat med att jag fått hämta hem henne. Så nu när det är ett minne blott, så känns det väldigt konstigt när hon åker bort med kompisar. Nu närmast är det klassresa som står på tur, första helgen i Juni. Hon fyller ju år den första, så vi hinner precis fira min nya tonåring innan hon drar iväg med klassen.

  Ja, vi hönsmammor får leva med att ungarna blir större och gör roliga saker på egen hand. Jag har ju en dotter till som åker iväg till London med 3 kompisar om en månad. Konstigt nog har jag inte börjat med en massa förmaningar ännu, kanske beror på att Julia förmanar sig själv sedan en bra tid tillbaka. Hon har redan tagit reda på vart svenska ambassaden och svenska kyrkan ligger, samt lagt till viktiga telefon nummer i mobilen och kollat upp tågtabellerna mm. Hon ligger steget före mig, känns det som. ;)

  Massor av kramisar. <3

  • Hej Gumman!

   Hanna har inga problem med att sova borta.. Det är väl mera att jag kanske har det..Haha

   Härligt med klassresa.. Hon är ju tonnis snart så då är det ju annat ljud i skällan.. Johannes fyller ju 13 i juli så jag märker det rejält.. Hur stor han har blivit nu =)

   Julia vill vara förberedd och det är ju jättebra..

   Kramar <3

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s