* Neeeej.. Vad är det här nu då??

Ungarna började prata om att dom har ledigt torsdag och fredag från skolan.. Fasiken.. jag har missat det helt.. och det passar sig verkligen inte alls just nu.. inte alls ju… att dom ska vara lediga.. Skit också!! Har dom inte lite väl mycket ledigt just nu? Gaaah..  men skit samma.. jag får lösa våra världsproblem på något sätt. Har noll koll tydligen.. Bäst och skärpa sig ju annars så blir man tagen på pottan lite väl ofta. Men sommarlovet ska jag väl inte missa.. Förhoppningsvis! =)

Dagen har varit en aningens seg ju. Det var nog ganska väntat eftersom jag steg upp vid 04 tiden i morse. Kommer nog att somna som en klubbad sen när jag lägger mig.. Så känns det i alla fall. Men ännu är det inte dags. Klockan är inte mera än 21:33 men om ett par timmar så.. Hanna och Marcus sover sen länge. Det är så på måndagar ju.. Redan vid kvällsmaten så började ögonen gå i kors hos dom.

I morgon måste jag nog börja göra en ordentlig röjning här hemma. Det får gärna vara lite mulet i morgon.. lättare att städa då =) Operation rensning fas 3 ska startas också. Tur att jag har massor med sopsäckar hemma. Snart måste jag tömma köket.. alla skåp och luckor ska målas. Väggar och tak med. Det är lika bra att rensa nu så det är gjort sen. Sen när det väl är dags så är det bara att packa allt rakt ner i lådor. Det kommer att bli så fint när det är klart =)

Jag måste nog börja hänga tvätt annars så ruttnar dom väl snart i maskinen. Sen så blir det soffan och TV:n en stund och lopplådan sen.

Sköt om er själva och varandra så hörs vi snart igen..

2 responses to “* Neeeej.. Vad är det här nu då??

 1. Haha! Inte lätt att ha koll på allt för jämnan. Du får vara glad att du inte bor här, för Mathilda har dessutom studiedag på onsdag och Julia kompensations ledigt då, för de musikaliska aktiviteter de haft tidigare i skolan på kvälls tid.

  Fast för mig kan de kvitta, då blir det mera sov morgon för min del också.:)

  Natti natti!❤

  • Ja för sjutton för mitt ”noll koll” Bör jag bli oroligt nu?..Haha

   Egentligen är det skönt när dom är hemma.. men så här i slutet av pengaperioden så känns det rejält.

   Kramar❤

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s