* En solig tisdag…

… och varmt verkar det bli idag. Attans najs ju.

Det blir Gårdsliv när ungarna kommer hem. Måste ju ta vara på solen så gott det går just nu.. Man vet inte när den försvinner. Sen blir man förhoppningsvis piggare också. Jag i alla fall. Ungarna är pigga och glada så det är bara jag som är lite på efterkälken när det gäller det där. Men det ska väl ge sig. Krafterna måste ju komma tillbaka någon gång i alla fall. Just nu är jag bara så trött.

Köpingsfesten är i helgen och det byggs upp lite scener och dylikt runt om i stan. Tunadalsparkeringen ska väl bli tivoli över helgen.. Har lite ångest över den biten och ska väl undvika den så gott det går. Det kostar ju en massa. Är ju inte gjord av pengar vilket vissa ungar verkar tro emellanåt..

Marcus är så taggad just nu. Han ska på prao i två dagar med start idag kl 09 och det är om 40 minuter. Han ska vara med skolans vaktmästare i två dagar och idag så ska dom till Munktorp och jobba lite. Hoppas dom här dagarna bli toppen så som han har längtat efter dom. =) Efter lunch så blir det utvecklingssamtal med Marcus. Igår så var det Johannes som hade det och det gick bra och på torsdag så är det Hannas tur och där går det med all säkerhet bra också.

Hoppas ni alla får en bra dag..

2 responses to “* En solig tisdag…

 1. Visst är det skönt med lite sol och värme, men man vågar ju inte lita på att den är här för att stanna. I morse när jag gick genom stan kände jag doften av syren, som precis har börjat blomma. Skönt att bo i en liten stad där man känner blomdoft istället för avgaser. :) Fast å andra sidan kommer det nog snart lukta kossa på våran gård, när vinden ligger på från ”rätt” håll. Det ligger en bondgård ca 1/2 km bort.

  Jag har båda tjejernas utvecklingssamtal avklarade, så för min del återstår bara ett föräldrar möte med Mathildas nya klass i högstadiet. De har splittrat alla sexorna för att sätta ihop nya klasser med elever från de 3 olika skolorna som slås ihop i högstadiet. Mathilda är jätte nöjd med nya uppsättningen och redan kompis med de nya eleverna på FB. I hennes nuvarande klass är de bara 6
  tjejer och alla får gå kvar tillsammans. Till den nya klassen kommer det ytterligare 5 tjejer från skolan i Vrigstad, grannorten, som hon inte känner sen tidigare, vilket hon tycker är kul.

  Idag ska jag försöka få lite nytta gjort här hemma innan det förfaller total. Ha en skön dag i solen. Bamse kramis! <3

  • Hej Gumman!

   Ja, det är underbart med sol och värme och nu måste man nog våra tro på det i en vecka i alla fall =)

   Vi har syrener på gården och dom doftar ljuvligt annat är det utanför där det finns en del avgaslukt.. Bläh!

   Lite komockalukt är väl inte fy skam.. :P

   Jag har ett Utvecklingssamtal kvar.. sen är det väl något liknande möter kvar med Johannes som med Mathildas möte.. Han ska ju börja högstadiet till hösten han med ju.. Härligt att tösen är nöjd :D

   Här har det redan förfallit.. Ser på ruinerna av ett hem.. =) Får ta tag i det ordentligt sen när jag orkar..

   BamseKramis till dig med <3

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s