* Good morning, dear blog readers…

Hörrni.. Det är sommar ute nu och det är ju attans najs. Solen ska vara framme hela helgen och det ska bli varmt. Det passar ju bra.. Det är ju Köpingsyran i helgen.

Hanna har tjattrat om tivoli och karuseller nu i ett par dagar.. Får lite småångest över det för det är ju inte billigt precis.. men hon får åka några stycken på söndag då det brukar vara billigare biljetter. Får försöka undvika centrum så gott det går nu i ett par dagar.. Fast det är lite svårt då vi bor i centrum. Synd att hon inte är på korttis i helgen.. då hade jag sluppit hennes något dryga och envisa tjat..Haha. Men korttis var ju förra helgen som hon missade för att jag trodde det var denna helg. Ja ja.. så kan det gå =)

Utvecklingssamtal för Hanna står på agendan idag. Det kommer att gå så bra och jag är inte ett dugg orolig över hennes skolgång.. Det är en mycket framåt tjej jag har och hon får alltid så mycket beröm.. Lilla Hanna rosenknopp som Fröken Magda brukar säga =)

Nej, jag har inte ringt doktorn än (Sorry.. vet att jag lovade) men jag avvaktar. Jag har funderat och tror det är en envis virusinfektion som spökar. Att betala en massa pengar för att få veta det av en doktor det som jag redan vet.. ja eller starkt misstänker… är lite väl slösaktigt. Har ju nästäppa.. svullna halskörtlar och dom beror nog på en infektion i dom här regionerna. Tröttheten beror nog delvis på en stressituation och delvis på infektionen.. Det gäller att få ett lugn inombords med vila.. sol.. miljöombyte.. motion.. så ska ni får se att det ger sig. Och snälla.. skäll inte på mig nu.. Det får bli så här. Ger det sig inte så får jag väl gå till doktorn då.. Då har jag i alla fall självhjälpsbiten avklarad =)

Nähäpp.. Nu har jag en dag att ta vara på så ska väl sätta igång med det då.. Soffan kanske en stund.. och en bok.. eller bara tvärdö där en stund.. innan jag knallar till Hannas skola.

Önskar er alla en attans bra och skön dag!

Sköt om er!

2 responses to “* Good morning, dear blog readers…

  1. Ha en härlig dag!
    Krama om lilla hanna rosenknopp!

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s