* Här var det BINGO!!


Jag har hittat en sida där dom tipsar om olika bingosajter.  Med gratisspel också ska jag väl tillägga.. Det är min melodi.. Det där med att få ett visst antal kronor att spela för. Riktiga pengar är det också. Vinner man så är det ens egna. Många av dom har inga insättningskrav för att få ut dom så det är ju dumt att låta dom bara ligga där och samla damm för det enda som krävs är att man registrerar sig och så kan ens lycka vara gjord.

Bingo är kul. Jag har själv jobbat i en bingohall i Helsingfors i Finland som utropare. Det var en del kaffepaketsvinster och presentkort som delades ut då.. Inga reda pengar som det är på dom här sajterna online. Att få tips om dom olika sajterna är toppen och det får man hos bingosidan.com. Guider behövs om man ska hitta dom bästa sidorna och dom bästa erbjudandena, bästa bonusarna, bästa ”pröva på med riktiga pengar som du får av oss” erbjudandena.

Vill man spela den mycket långsamma varianten av bingo så kan man ju alltid köra lite kobingo. Det kan säkert vara skitkul det med =) Garanterat luktfritt är det i alla fall på nätet om man nu inte själv bombar på under spelets gång =)

Bingo är ju ett slumpspel så alla har en lika stor chans att vinna. Det som är urbra med spel på nätet är ju att om man har många brickor så kan man bara luta sig tillbaka och se hur vinsterna kommer. Speldatorn tar hand om att hålla reda på alla nuffror och rader och om man få bingo på dom.. När man spelar i vanliga bingohallar så är det ju ett helt företag emellanåt att hinna med. Det räcker med att man kommer ur fokus ett ögonblick så är man 10 nummer efter och det är svårt att komma i kapp.

Lite kuriosa… Skåningarna var först med att arrangera det första organiserade Bingospeelet i Sverige 9/9 – 1961. 10 år senare spelades det på åtskilliga hundra ställen i Sverige. Succé med andra ord. Det finns typ 100 bingohallar spridda i Sverige nu men trenden är ju nu att spela Bingospel online.

Som alltid.. Det sunda förnuftet ska med i alla spel överallt.. på nätet och IRL och jag vet ju att ni är attans sunda och förnuftiga så den är nog med överallt.

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s