* En bit ifrån…

Vi var bort från gården en stund idag.. Det såg lika kalt, övergivet och tomt ut där som en Tjernobyl-lekpark. Det växte gräs i sandlådan man fick stickor i röven när man satt på bänken men gungorna höll i alla fall och det var ju attans tur det =)Det får räcka nu med bilder.. Marcus skötte kameran för det mesta så det blev välan en nästan 300 bilder idag..Haha

Jag har haft ont i huvudet i några dagar nu.. ibland så är det lite lugnare men nu verkar det sätta igång igen. Jag tror jag spänner mig ganska mycket så det är därifrån det nog kommer.. Kommer på mig att bita ihop käken rejält.. Det gör ont i tänderna också när jag gör det och så snart går den väl i baklås.. Kanske lika bra det.. Haha. Får försöka slappna av lite. Inte kul alls med skallebank..

Önskar er alla en skön fortsättning på denna lördag..

Ska nog ta och gnälla lite igen i nästa inlägg.. Hehe. Men tills dess så ska ni vara rädda om er själva och varandra så hörs vi snart igen.

KramKram!

One response to “* En bit ifrån…

  1. Ser att solen skinit även över er i Köping. Härligt! Ni ser ju så glada ut på bilderna, så det måste man väl tolka som en bra dag.:)

    Även vi har haft en solig och fin dag och varit på 7 års kalas och spelat minigolf. Banorna är inte i topp skick, men det är hyfsat billigt och lagom ansträngande för en gammal farmor som mig.😉 Måste erkänna att man känner sig lite ”äldre” när någon ropar farmor efter en, men jag njuter av att ha Martin här på egen hand. Hur mycket han älskar sin lillebror så tror jag Martin tycker det är lite skönt att få vara minstingen för ett tag. Dessutom är han så gullig och lätt att ha att göra med.

    Ha nu en fortsatt fin kväll och jag hoppas din huvudvärk har gett med sig.
    Kramisar!♥

Klart som korvspad att man blir glad av lite respons så kommentera gärna.. emellanåt =) Ha det fint!!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s